Posts

Showing posts with the label LEAVE ENCASHMENT

Payment of Arrears arising out of Leave Salary as per 6th CPC report for the period 01.01.2006 to 31.08.2008 to the Running Staff- RBE No. 148/2017

Image
Payment of Arrears arising out of Leave Salary consequent to the implementation of 6th CPC report for the period 01.01.2006 to 31.08.2008 on West Central Railway to the Running Staff GOVERNMENT OF INDIA MINISTRY OF RAILWAYS (RAILWAY BOARD) RBE No. 148/2017 No. E(P&A)II-2016/FE.2/5 New Delhi, dated: 16.10.2017 The General Managers/CAOs, All Zonal Railways & Production Units.   Sub : Issue raised by NFIR in PNM/NFIR item No. 57/2016 regarding Payment of arrears arising out of leave salary consequent to the implementation of 6th CPC report for the period 01.01.2006 to 31.08.2008 on West Central Railway to the running staff. Ref.: WCR's letter No. WCR/P.HQ/Ruling/0/815/Allow.Runn. dated 21.12.2016 and 28.09.2016. In PNM Item No. 57/2016 of National Federation of Indian Railwaymen, GS/NFIR had raised the issue of non-payment of arrears of leave salary to running staff of West Central Railway, consequent to the implementation of 6th CPC for the period 01.01.2006...

DOPT Clarification- Encashment of Earned Leave to Re-Employed Pensioners

Clarification in respect of encashment of Earned Leave to reemployed pensioners No. 14028/1/2017-Estt(L) Government of India Ministry of Personnel, Public Grievances and Pensions Department of Personnel & Training **** Old JNU Campus, New Delhi 110 067 Dated: 27.06.2017 OFFICE MEMORANDUM Subject:-Clarification in respect of encashment of Earned Leave to reemployed pensioners- Reg. This Department has been receiving several references requesting for clarifications relating to CCS (Leave) Rules, 1972 regarding eligibility for leave encashment to Government servants who are re-employed after retirement. 2. In this regard, it is clarified that persons re-employed after retirement may be governed by rule 39(6)(a)(iii) of the said Rules and they may be granted leave encashment up to a maximum of 300 days including the period for which encashment was allowed at the time of retirement. The cases already decided otherwise in consultation with this Department need not be reopened...